Uw eigen panel

Met TNS NIPObase kunnen we panels op maat samenstellen met daarin voor u relevante doelgroepen. U kunt hierbij denken aan moeilijk te bereiken doelgroepen bijvoorbeeld patiƫnten, jonge en aanstaande moeders (Baby Panel), 55-plussers (Baby Boomers Panel), Dinkies, Movers (mensen met verhuisplannen) of Kids.

Of aan panels met specifieke beroepsgroepen zoals artsen, docenten of winkeliers. Ook kunnen we binnen TNS NIPObase panels bouwen voor de continue registratie van aankoop en gebruik van specifieke producten zoals benzine, cosmetica, auto's en energie.De respondenten in dit speciaal voor u gebouwde en onderhouden panel kunnen we ondervragen met alle gangbare veldwerkinstrumenten. Wij adviseren u graag over de instrumenten die het beste passen bij de onderzoeksdoelstelling. De techniek achter TNS NIPObase kunnen we tevens inzetten om met behulp van onze instrumenten en onderzoeksoplossingen, uw eigen klantenbestanden te beheren en te verrijken.

De techniek achter TNS NIPObase kunnen we tevens inzetten om met behulp van onze instrumenten en onderzoeksoplossingen, uw eigen klantenbestanden te beheren en te verrijken.