Log in als TNS NIPO-relatie

Via deze pagina krijgen verschillende groepen TNS NIPO-relaties toegang tot informatie op maat.

Opdrachtgevers
Als opdrachtgever van TNS NIPO kunt u inloggen op de online rapportage services van TNS NIPO. Uw contactpersoon bij TNS NIPO kan u hier verder over informeren.
Log in

TNS NIPObase respondent
Om u als respondent van TNS NIPObase zoveel mogelijk te ondersteunen, hebben we een website ontwikkeld. De website houdt u op de hoogte van diverse (technische) ontwikkelingen. Verder kunt u de meest recente versie van de TNS NIPO Software downloaden en worden uw vragen beantwoord in rubrieken als: FAQ's, instructies en tips.
Log in

TNS NIPObase Business
TNS NIPO is altijd op zoek naar need to know informatie over en van beslissers, zowel uit het Nederlandse bedrijfsleven als de non profit sector. We vinden het belangrijk dat u deze informatie makkelijk met ons kunt delen.  Dat kan via de aparte website van TNS NIPObase Business. Op deze plek houden we u op de hoogte van diverse (technische) ontwikkelingen en software updates. Ook worden uw vragen beantwoord in rubrieken als: FAQ's, instructies en tips.
Log in

CATI@HOME enquêteur
Om u als CATI@HOME enquêteur zoveel mogelijk te ondersteunen, hebben we deze website ontwikkeld. Via de website kunt u de enquêteursplanning bekijken en adreswijzigingen of vakantiedagen online doorgeven. Op de website vindt u ook onder andere een antwoord op veelgestelde vragen en problemen en de laatste persberichten en publicaties over TNS NIPO onderzoeken.
Log in