TNS NIPO Overheid en Bureau Veldkamp verder als Kantar Public

Gepubliceerd: 29-09-2016

 

TNS NIPO Overheid en Bureau Veldkamp samen verder als Kantar Public
Natasja van der Laan benoemd tot CEO Kantar Public Nederland


TNS NIPO Overheid & Non-profit en Bureau Veldkamp gaan samen verder als Kantar Public. Zo bundelen we lokaal onze jarenlange ervaring op het gebied van maatschappelijk onderzoek. Daarnaast krijgen we via Kantar nog betere toegang tot internationale expertise en tools.
 
Bureau Veldkamp is sinds 1996 een zusterorganisatie van TNS NIPO. De samenwerking tussen Veldkamp en TNS NIPO is de afgelopen jaren steeds meer geïntensiveerd. Gezien de positieve ervaringen is besloten TNS NIPO Overheid & Non-profit en Veldkamp volledig te integreren.
 
Deze integratie maakt deel uit van de lancering van Kantar Public. Met dit nieuwe, internationale merk onderstrepen wij dat we onderdeel zijn van ons moederbedrijf Kantar. Kantar is één van de grootste data-, insights- en consultancybedrijven ter wereld. Onder Kantar vallen ook merken als Kantar TNS, Kantar Millward Brown en Kantar Health.
 
Michelle Harrison, CEO Kantar Public Global is verheugd over de lancering van Kantar Public: ‘We zijn heel trots op het werk dat we in de publieke markt doen. Met de lancering van Kantar Public laten we zien dat we onszelf blijven ontwikkelen om zo de best mogelijke partner voor onze klanten te zijn. Samen met hen spannen we ons in voor een beter publiek domein.’

 
Kantar Public adviseert wereldwijd overheden, non-profitorganisaties en internationale instituten over hun beleid, dienstverlening en communicatie. Dit doen wij via consultancy, onderzoek en data analytics. Wij bouwen voort op een lange historie van technologische en methodologische innovatie gecombineerd met een rijke ervaring aan klassieke onderzoeksmethoden. Wereldwijde expertise en innovatie combineren wij met lokale kennis.
 
Natasja van der Laan is benoemd tot CEO van Kantar Public Nederland: ‘We hebben de unieke kans om wereldwijde expertise en best practices naar Nederland te halen. De publieke markt staat voor enorme uitdagingen door alle sociale, economische, demografische en technologische omwentelingen. Met Kantar Public geven we onze klanten toegang tot alle benodigde - nationale en internationale - expertise en tools om met deze uitdagingen om te gaan.’
 
Kantar Public heeft kantoren in Amsterdam, Brussel, Delhi, Londen, München, Nairobi, Parijs, São Paolo, Seoul, Sydney, Warschau en Yangon.
 
Meer informatie?
Machteld Gelderland
Persvoorlichter Kantar Public
t  (020) 5225 898
m  06 22 44 72 44
Machteld.Gelderland@tns-nipo.com
 
Over Kantar Public
Kantar Public houdt zich met meer dan 500 experts wereldwijd bezig met maatschappelijk onderzoek en politieke peilingen. Kantar Public bedient klanten in alle continenten en werkt voor meer dan veertig regeringen.
 
Over Kantar
Kantar is een van de grootste data-, insights- en consultancybedrijven ter wereld. De 30.000 mensen van Kantar voorzien klanten in meer dan 100 landen van inspirerende insights en business strategieën. Kantar maakt deel uit van WPP en werkt voor meer dan de helft van de Fortune Top 500 bedrijven.