Seminar Gedrag Ontrafeld een succes!

Uit de praktijk van onze klanten merken we dat het daadwerkelijk bijsturen van gedrag een pittige klus kan zijn. Vaak is uw doelgroep al wel bewust van het gewenste gedrag, maar bestaan er - bewuste en onbewuste - barrières om het gedrag ook daadwerkelijk uit te voeren. Onderzoek helpt om bewust en onbewust gedrag te ontrafelen, om vervolgens tot succesvolle interventies te komen. Precies hierover ging ons goed bezochte event Gedrag Ontrafeld op 31 maart 2016.

                               
Samen aan de slag met gedragsbeïnvloeding 
We boden onze bezoekers een gevarieerd programma met afwisselend presentaties, een inspirerende case en een battle. Ze konden zo zelf ervaren wat onze gedragsmodellen kunnen doen voor hun eigen dagelijkse werkproblematiek en pogingen tot gedragsbeïnvloedingMet speciale onderzoekstechnieken konden we laten zien hoe we het onbewuste gedrag konden ontrafelen. Een ieder ging naar huis met een denkkader om gedrag te kunnen beïnvloeden, om straks de juiste interventies te ontwikkelen voor de juiste mensen.

Download nu de bijbehorende infographic Gedrag Ontrafeld

Wilt u het gedrag van uw doelgroep ontrafelen en onderzoeksresultaten vertalen naar concrete interventies? Wij denken graag met u mee.

 
Rick Nijkamp
Expert Gedragsbeïnvloeding
t  (020) 5225 319
e  Rick.Nijkamp@kantarpublic.com