MIE 2017

De Jaarbeurs in Utrecht is op woensdag 1 en donderdag 2 februari de place to be voor onderzoekers. Dan wordt in Media Plaza de 15e editie gehouden van Nederlands grootste Marketing & Insights Event. Kantar Nederland is Platina Sponsor van MIE 2017.


Als Platina Sponsor zijn we goed vertegenwoordigd op het MIE. Je vindt ons in de Kantar Bar op het MIE-Paradeplein en we verzorgen inspirerende presentaties. 

Drie mooie cases door Kantar Public

Donderdag 2 februari | Ronde 2 | 10.45 - 11.30 uur 

Hij stapte moe en verregend de bus in en toen… Find the moments that matter most

Een drukke bus als het regent. Zulke ‘moments’ beïnvloeden de Customer Experience. Provincie Utrecht, CROW en Kantar TNS gebruiken location-based technieken om reizigers op het juiste moment te ondervragen.
Meer weten over deze workshop en de sprekers >>


Donderdag 2 februari | Ronde 2 | 10.45 - 11.30 uur 

Multichannel Marketing in farma

Hoe ga je om met multichannel marketing? Hoe zet je je mix van kanalen het beste in en hoe meet je nou wat dit uiteindelijk oplevert? Tegen welke barrières loop je aan? En kunnen we die barrières slechten?

In deze discussiesessie met vertegenwoordigers van de farmacie en drie onderzoeksbureaus met zorg- en farma-expertise proberen we een stap dichter bij de oplossing te komen. Uiteraard kan het publiek zich eveneens in deze discussie mengen.

Meer weten over deze workshop en de sprekers >>


Donderdag 2 februari | Ronde 3 | 12.00 - 12.45 uur 

Snoepjes met gras-smaak in de voetbalkantine: Behaviour Change met de KNVB

Snoepjes met gras-smaak! Hoe verleid je kinderen en hun ouders tot een gezondere keuze in de voetbalkantine? De kwalitatieve onderzoekers van Kantar TNS hielpen de KNVB aan direct bruikbare aanbevelingen.
Meer weten over deze workshop en de sprekers >>


Drink een cocktail met ons in de Kantar Bar

Bezoek ons in de Kantar Bar op het MIE-Paradeplein. Daar schenken wij de hele dag (grotendeels alcoholvrije) cocktails. Kom met ons proosten op het feit dat Kantar TNS, Kantar Public, Kantar Millward Brown en Kantar Vermeer hun samenwerking flink hebben verstevigd om de klant zo nog beter van dienst te kunnen zijn: It's all in the mix

Kijk voor meer informatie over het MIE en het volledige programma op www.mie.nl