TRI*M: inzicht in wat de klantrelatie drijft en wat écht belangrijk is

Een veranderende klantrelatie vraagt om een nieuwe aanpak van het meten en optimaliseren van Customer Experience. Met een markt die steeds transparanter wordt en consumenten die steeds meer toegang tot (online) informatie krijgen, is aandacht voor concurrentie en individuele context van klanten cruciaal om groei te realiseren. Hoe optimaliseert u de Customer Experience van uw klanten in deze veranderende tijd? Hoe gaat u om met de invloed van concurrentie? 

De klantrelatie en customer experience versterken

 
TRI*M speelt in op deze veranderde markt. Met een methode waarin context een centrale plaats inneemt gaat TRI*M verder dan het bepalen van de sterkte van een relatie. Wij geven u inzicht in wat uw klantrelatie drijft en wat écht belangrijk is om deze naar een hoger niveau te tillen.

Wat levert TRI*M u op?

  • Inzicht in hoe u de klantrelatie kan versterken, door het in kaart brengen van uw quick wins en risico's.
  • Advies over hoe u zich kan onderscheiden van de concurrenten, door het in kaart brengen van de in uw markt onderscheidende touchpoints. 
  • Advies over welke touchpoints wel en welke geen verdere investering nodig hebben, door inzichtelijk te maken wat het effect is van een verbetering óf verslechtering van de actuele score per touchpoint. Soms is goed, goed genoeg.

Wilt u direct beginnen met het versterken van de relatie met uw klanten?

Niels BerndsenNiels Berndsen Practice Leader Customer Strategies
Practice Leader Customer Strategies
06 430 67 309
e  niels.berndsen@tns-nipo.com