Oog voor het hele zorgveld

In een snel veranderende zorgmarkt stellen kostenbesparende maatregelen iedere organisatie voor fikse uitdagingen. Het is de kunst om toch kwaliteit te blijven leveren, zorgverleners, patiënten en medewerkers tevreden te houden en te blijven innoveren. Onderzoek helpt daarbij.


 

Jarenlange ervaring op het gebied van onderzoek naar menselijk gedrag, wensen en behoeften maakt ons een sterke adviespartner bij de commerciële uitdagingen van uw organisatie. We combineren onze kennis van de lokale Zorg en Farmamarkt met internationale researchexpertise. We hebben toegang tot gevalideerde tools op het gebied van customer experience, positionering en product & service development. 

Ons aanbod

We helpen onze klanten om marktkansen te benutten, prioriteiten te stellen in het productportfolio en producten en diensten te ontwikkelen die zorgverleners en zorgconsumenten voordeel bieden. Met onze zorgpanels - bestaande uit o.a. patiënten, artsen, apothekers en verpleegkundigen - hebben we de snelste toegang tot uw doelgroepen. Daarnaast beschikken we over state-of-the art oplossingen uit ons internationale Kantar Health-netwerk.

Kantar Health bestaat uit meer dan 600 professionals die wetenschap en healthcare onderzoek combineren om commerciële uitdagingen voor organisaties in Zorg en Farma op te lossen. 

In gesprek over uw vraagstuk op het gebied van Zorg of Farma?

Neem vandaag nog contact op met Petra of Wicher of leg uw vraag voor via het contactformulier.


Petra Kramer
Client Director Zorg en Farma
m 06 342 14 860 
Petra.Kramer@kantarpublic.omWicher Meinema
Client Consultant Zorg en Farma
t 020 5225 572
Wicher.Meinema@kantarpublic.com