Covid webinars

Op deze pagina zijn eerdere webinars rond Covid-19 te vinden.


Webinar | Wat vinden Nederlanders van de (gefaseerde) versoepeling? Hoe gaan we de toekomst in en met welk (nieuw) gedrag?  (26 mei 2020)

Een opname van ons webinar over de resultaten van de peilingen tot en met zondag 24 mei over de sociale impact van de COVID-19 pandemie op Nederland is nu beschikbaar. 

Bekijk nu de opname van het webinar


Webinar | Meer dan een maand COVID-19 maatregelen: de sociale en maatschappelijke gevolgen (21 april 2020)

Tijdens dit webinar presenteerden we we naast enkele internationale resultaten gebaseerd op onderzoek in G7-landen, vooral resultaten over de Nederlandse situatie. Hoe doet de Nederlandse overheid het in vergelijking met de andere G7 landen? Wat zijn de gevolgen van het coronavirus voor de Nederlandse samenleving? En zien we eerste stappen in duurzame gedragsverandering?
 

Bekijk nu de recording van ons webinar 
 


Webinar | De sociale en maatschappelijke gevolgen van coronacrisis voor Nederland en Nederlanders (30 maart 2020)

Tijdens ons webinar lieten we zien hoe Nederlanders omgaan met de coronacrisis. Hebben ze vertrouwen in de overheid en de getroffen maatregelen, en welke gevolgen heeft het coronavirus voor hun sociale leven, werk en mobiliteit? Naast enkele internationale resultaten gebaseerd op onderzoek in G7 landen, deelden we vooral resultaten over de Nederlandse situatie. 


Kijk het webinar terug